RIJEČ direktora

o festu

Iza nas je 5 fantastičnih festivalskih dana, tokom kojih je BANJA LUKA FEST postao jedan od najznačajnijih festivalskih dešavanja u našem regionu. O tome svedoči ogromno interesovanje za svaki od koncerata, utisci publike, naših sugrađana, medija koji su izveštavali sa festivala, kao i brojnih saradnika iz sveta muzičke i event industrije.
Svi mi zajedno, kao tim i ja kao direktor festivala oduševljeni smo reakcijama koje je izazvalo prvo izdanje BANJA LUKA FEST-a. Od svečanog otvaranja uz koncert Stefana Milenkovića i Camerata Novi Sad, preko koncerta Zvonka Bogdana, Amire Medunjanin, Marize i Radeta Šerbedžije, reakcije su iz večeri u veče bile sve bolje i jače.
Hvala svima koji su nas podržali, a posebno hvala Vladi Republike Srpske, koja je prva nesebično podržala našu ideju i shvatila značaj promocije Republike Srpske i grada Banja Luke na ovaj način.

Festival završavamo srećni što smo uspeli u ideji da potvrdimo status Banja Luke kao jednog od centara kulture u regionu, i da publici ponudimo najkvalitetnije i jasno profilisane sadržaje iz oblasti muzičke kulture.
Na krilima uspeha i podrške koju ste nam dali, krećemo da spremamo sledeće izdanje BANJA LUKA FEST-a za koji verujemo da će nam svima biti još bolji i još uspešniji.

Hvala  
Direktor Banja Luka Fest-a

Biljana Čigoja